Osiot
Valikko
Maanpuolustuskorkeakoulu

Puolustusvoimien varusmiessoittokunnan juhlakonserttikiertue toteutuu poikkeusjärjestelyin - Kuopion ja Jyväskylän konsertit joudutaan perumaan

Sotilassoittokunnat 3.8.2020 12.38
Tiedote

30-vuotisjuhlakonserttikiertue järjestetään poikkeusjärjestelyin 18. ja 19.8. Hämeenlinnassa, 26.8. Turussa, 27.8. Helsingissä ja 29.8. Tampereella. Kuopion ja Jyväskylän konsertit on valitettavasti peruttu.

Konserttikiertue järjestetään rajoitetulla yleisömäärällä. Lipunmyynti avataan uudestaan kaikkiin saleihin paitsi Verkatehtaalle Hämeenlinnaan. Lipunmyynti pyritään avaamaan mahdollisimman pian.

Seuraamme jatkuvasti epidemiatilannetta Suomessa. Turvaetäisyyksistä ja hygieniakäytännöistä huolehditaan paikkajärjestelyissä sekä ohjaamalla yleisö konserttisaliin käyttäen jakautumisjärjestelyitä ja useita saapumisreittejä. Ostetuissa lipuissa näkyvät paikkanumerot tulevat muuttumaan. Pyydämme seuraamaan konserttisalien opastusta paikan päällä.

Muistilista konserttiin osallistuville:

  • Tule paikalle terveenä ja pysyttele omassa seurueessasi

  • Yleisö tai läheiset eivät saa olla kontaktissa varusmiesten kanssa tai vierailla esiintyjille varatuissa tiloissa

  • Konserteissa ei aiemmista tiedoista poiketen ole väliaikaa

  • Konserttisaleihin saapumiseen kannattaa varata hyvin aikaa

Päätös perustuu hallituksen linjauksiin ja terveysviranomaisten arvioon vallitsevasta koronavirustilanteesta ja sen kehittymisestä. Kuopion ja Jyväskylän konserttien perumiseen vaikuttivat myös logistiset kysymykset sekä haasteet kiertueen järjestelyissä.

Lipun ostaneet voivat hakea takaisinmaksua siitä myyntipisteestä, josta liput on hankittu. Lisätiedot lippupalautuksista Kuopion musiikkikeskuksen ja Jyväskylän Paviljongin sivuilta. Tilanteesta johtuen lippujen palautusehdot ovat joustavat kaikissa konserteissa. Otattehan tämän huomioon, mikäli kuulutte riskiryhmään. 

Puolustusvoimien varusmiessoittokunta pahoittelee päätöstä ja toivoo pääsevänsä konsertoimaan laajemmin ensi vuonna.

Valitettavasti konserttikiertueesta ei voida tehdä livelähetystä. Tiedotamme myöhemmin mahdollisesta videoinnista ja tallenteen julkaisemisesta Varusmiessoittokunnan sosiaalisessa mediassa. 

Lisätietoja lippujärjestelyistä: kersantti Tuukka Turunen, [email protected]