Hyppää sisältöön

Försvarsmaktens Beväringsmusikkårs jubileumskonsertsturné sker under specialarrangemang - Konserterna i Kuopio och Jyväskylä inhiberas

Militärmusikkårer
Utgivningsdatum 3.8.2020 12.38 | Publicerad på svenska 6.8.2020 kl. 5.34
Pressmeddelande

30-årsjubileumsturné ordnas undantagsvis 18. och 19.8 i Tavastehus, 26.8 i Åbo, 27.8 i Helsingfors samt 29.8 i Tammerfors. Konserterna i Kuopio och Jyväskylä har tyvärr blivit avbokade.

Turnéen ordnas med begränsade publikmängder. Biljettförsäljningen återupptas igen till alla tillställningar förutom till Verkatehdas i Tavastehus. Försäljningen återupptas så snabbt som möjligt.

Vi följer konstant epidemisituationen i Finland. Säkerhetsavstånden och hygienen tas i beaktande och förverkligas genom att publiken fördelas genom att gå genom skilda 

Minneslista för dem som deltar i konserten:

  • Kom till konserten frisk och håll dig i ditt eget sällskap

  • Publiken och nära får inte vara i närkontakt med beväringar eller hälsa på dem i uppträdarnas utrymmen

  • Konserterna har inga pauser fastän det tidigare informerades annat

  • Det är lönsamt att reservera lång tid för att anlända till konsertsalarna

Beslutet grundar sig på regeringens beslut och hälsomyndighetens beräkningar om epidemins utveckling. Konserterna i Kuopio och Jyväskylä avbokades också på grund av svårigheter i vad gäller logistiken. 

De som köpt biljetter kan begära återbetalning från försäljningsstället som biljetterna köptes ifrån. Mera information om biljettreturneringen erbjuds vid Kuopios musiikkikeskus samt Jyväskyläs Paviljons nätsidor. På grund av situationen är biljetternas returneringsvilkor flexibla för alla konserter. Kom ihåg att ta detta i beaktande om ni hör till en riskgrupp.

Försvarsmaktens Beväringsmusikkår beklagar beslutet och hoppas på att det blir många fler uppträdanden nästa år.

Tyvärr är det inte möjligt att göra livesändning av turnéen. Det informeras senare om en potentiell inspelning av konserterna på Beväringsmusikkårs sociala media.

Tilläggsinformation om biljettanordningen : Sergeant Tuukka Turunen, [email protected]

´