Kirjasto

Maanpuolustuskorkeakoulun kirjasto on kaikille avoin sotatieteellinen yliopistokirjasto sekä Puolustusvoimien keskuskirjasto, jonka päätehtävänä on tukea opiskelua, opetusta ja tutkimusta Maanpuolustuskorkeakoulussa.

Kirjaston kokoelmat sekä palvelut ovat myös siviiliasiakkaiden ja -yhteisöjen käytettävissä. Tervetuloa sivuillemme ja Santahaminaan!

AJANKOHTAISTA

Maanpuolustuskorkeakoulun kirjastolla on lokakuun ajan koekäytössä JSTOR Security Studies Collection-palvelu. Palvelu sisältää erityisesti turvallisuuspolitiikan alan tieteellisiä aikakauslehtiä sekä tutkimusraportteja ja siviiliasiakkaidenkin on mahdollista käyttää sitä kirjaston asiakaskoneilta tai Maanpuolustuskorkeakoulun vierailijaverkossa. Koekäyttö päättyy 31.10.2019.

Linkki palveluun palautelomakkeineen löytyy LibGuides-sivultamme. Tervetuloa kokeilemaan!

---

Maanpuolustuskorkeakoulun kirjaston kokoelmatietokannan MPKK-Finnan taustajärjestelmä on vaihtunut viikolla 33. Asiakkaille vaihdos näkyy vain kosmeettisina muutoksina Finna-palvelussa.

Asiakkaita pyydetään kuitenkin ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme, mikäli Finnan sisäänkirjautumisessa tai salasanan vaihdossa on ongelmia. Näin saamme säädettyä palveluamme entistä paremmaksi.

Pahoittelemme mahdollisia ongelmia ja kiitämme palautteesta jo etukäteen!