Hyppää sisältöön

Rekisteröinti ISMS 2020 -konferenssiin on avattu

Maanpuolustuskorkeakoulu
Julkaisuajankohta 29.9.2020 11.04

Maanpuolustuskorkeakoulu järjestää International Society of Military Sciences’n (ISMS) kymmenennen kansainvälisen konferenssin 13.-29.10.2020. Konferenssin teemana on ”Military Sciences vs. Open Sciences”.

Teemalla pyritään ohjaamaan tutkijoita pohtimaan sotatieteiden ja avoimen tieteen ja tutkimuksen välisiä jännitteitä. Konferenssin tavoitteena on tuoda laaja-alaisesti esille akateemista sotatieteellistä tutkimusta ja edistää siihen liittyvää kansainvälistä verkottumista.

Konferenssissa esitettäväksi ehdotettavien tutkimuspapereiden jättöaika on päättynyt 15.9. Kaikki paperia konferenssiin tarjonneet saavat tiedon hyväksymisestä 30.9.2020 mennessä.

Konferenssiin rekisteröityminen on avattu verkossa osoitteessa www.mmg.fi/mpkk. Konferenssiin on mahdollista osallistua myös ilman omaa tutkimuspaperia. Konferenssimaksu on 50 euroa ja sähköinen rekisteröityminen on pakollinen kaikille osallistujille. 

Konferenssi pidetään kokonaan virtuaalisena ja sen työkieli on englanti. Konferenssi jakaantuu kahteen vaiheeseen. Ensimmäisessä vaiheessa, 13.–26.10.2020, osallistujat pääsevät perehtymään omaan tahtiinsa oman työryhmänsä papereihin ja kommentoimaan niitä konferenssin sähköisessä työtilassa. 27.–29.10.2020 järjestetään konferenssin toinen vaihe, joka koostuu reaaliaikaisesta työryhmätyöskentelystä ja plenaariesitelmistä.

Lisätietoa konferenssista antavat akateemisten asioiden osalta erikoissuunnittelija Matti Muhli ([email protected]) ja yleisjärjestelyjen osalta everstiluutnantti evp Kari Sainio ([email protected]).

Linkki ISMS:n kotisivuille.

´